مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه سرقفلی توسط مالک مغازه

موسسه محترم حقوقی دادراه
باسلام
بنده سرقفلی مغازه ای رادرسال1380خریداری نمودم مالک باطرح شکایت درسال 1401 ازدادگاه حکم تخلیه گرفته اند، قیمت مغازه درهمان سال کارشناسی شده حالاکه بایدمالک مبلغ سرقفلی را به حساب دادگستری واریز نمایند پول ندارند و بنده بلاتکلیف مونده ام، مالک چقدرفرصت دارندتا مبلغ سرقفلی را واریز کنند.اگر واریز نکردند می توانند هر موقع اراده کردند اقدام به تخلیه کنند ممنون میشم پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و علت صدور حکم تخلیه است