مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق توسط مدیر ساختمان

همسایه ما مدیر ساختمان هست و در چندین مورد گزارش پلیس 110هست که ایشان درب ورودی را از پشت قفل کتابی میزند و از ورود من به منزل جلوگیری میکند . چندین بار سر دزدیده شدن وسایل مچ وی را گرفته ام سر همین با من لجبازی میکند . یا در آسانسور که هستم برق را قطع می‌کند . و گزارش110 هم هست لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
هیچ کسی نمی‌تواند این اقدامات را در املاک مشا انجام دهد می‌بایست تصمیم دیگری گرفته شود

لذا شما می‌توانید با جمع آوری مدارک و مستندات از ایشان شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
چه در سایت‌های فروش اینترنتی و چه از طریق پلیس محترم فتا به دفعات اطلاع رسانی شده است که معاملات خود را حضوری با رویت مدارک هویتی و اخذ رسید انجام دهید
لذا شما در اینجا در برابر شخصی که حساب او هک شده است مسئول می‌باشید

شما باید در اینجا بروید از هر شخصی که این اقدام را بر علیه شما انجام داده است شکایت کنید