مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

باسلام خودروی وانت نیسان صفر کیلومتری را فروخته ام بصورت قولنامه دست نویس و کل مبلغ ماشین را دریافت کرده ام و فقط مبلغ 900000 تومن را خریدار بابت تضمین انتقال سند نگهداشت. بعد از دو روز تماس با من گرفته میگه ماشین را چپ کرده است و از فرستادن عکس ماشین خودداری کرد و بعد از بیست روز به بنده اطلاع داده که من ماشین تعمیر شده و به نام خریدار جدید بزنم که ایشون معرفی میکنه در صورتی که قولنامه بنام ایشون هست و تمام تعهدات قولنامه میخاستم راهنمایی کنید ایشون نمیاد برای تعویض پلاک من از پلاک ماشین شکایت و توقیف بزنم یا خیر و هر نکته قانونی که بدرد من بخوره رو بهم بگید ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به راهنمایی ورانندگی محل مراجعه وبا ارایه فروشنامه,تقاضای فک پلاک کنید.درصورت تمایل به انتقال به ثالث,حتما ازخریداروکالت محضری برای انتقال به فرد مورد نظر ازایشان بگیرید.