مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت به خودرو

سلام وقت بخیر
شخصی از پلاک ماشین من در کلانتری شکایت کرده مبنی بر اینکه من جلوی ایشون رو گرفتم و فحاشی کردم و به ماشین ایشون آسیب زدم در صورتی که اصلا همچین اتفاقی نیفتاده و فقط یک برخورد کوچیک بوده که ایشون از عقب به ماشین من زدن وماشین به نام خودم نیست و هی از کلانتری تماس میگیرن که باید بیای کلانتری و اینکه حکم جلب میگیرن برام و حکم توقیف ماشین من شاهدی ندارم ولی اون شخص با همسر و دخترشون این ادعا را دارند.
میخواستم ببینم اصلا از طريق کلانتری می‌شود همچین موضوعی رو پیگیری کرد و این کار قانونی هست و اینکه من میتونم ثابت کنم که کاری نکردم در صورتی که شاهد ندارم و اون شخص با دوتا شاهد از خانواده ی درجه یکش واینکه اگر من نتونم ثابت کنم که بی گناه هستم حکم چی میتونه باشه
ممنون ازتون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که شکایت کرده باشد برای شما ابلاغ الکترونیک ارسال می شود سامانه ثنا ثبت نام کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

سلام .مامورین کلانتری ضابط قضایی هستند ودستورات مقام قضایی را اجرا می‌کنند.
اعضا خانواده می‌توانند به عنوان شاهد ماجرا شهادت بدهند ومنعی نیست.
شما برای بی‌گناهی خود باید دلیل ارایه نمایید.
در صورت محکومیت شما به پرداخت خسارت وجزای نقدی خواهید داشت.