مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دو انشعاب از یک ترانس برق شخصی

باسلام ، بنده یک ترانس شخصی برای مرغداری دارم که سال 66 خریداری کردیم ، الان درخواست یک کنتور جدید برای خونه کارگری همان مرغداری را از اداره برق داریم ، اما اداره برق میگوید امکان واگذاری وجود ندارد ، آیا درست میگویند یا نه ؟
گفته اند اگر یک کنتور دیگری میخواهید باید یک ترانس دیگری بگیرید آیا درست میگویند .

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد مربوط به دستورالعمل های داخلی ارگان مربوطه است

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

سلام. به لحاظ فنی صلاحیت تشخیص ظرفیت تامین برق ترانس نصب شده با اداره برق است.