مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم واخواهی بدون حضور متهم

سلام
قاضی شعبه کیفری در متن حکم واخواهی عنوان کرده متهم توسط وکیل واخواهی انجام داده در موعد مقرر نبوده ادله نداده و رد واخواهی کرده رای را نیز حضوری صادر کرده
در صورتی که اولا وکیل نداشته
دوما در موعد مقرر و به دلیل در حبس بودن. زمان کافی داشته
سوما اصلا برای تشکیل جلسه اصلا ابلاغ و یا اعلامیه ای نداده اند

حالیه وقت تجدید نظر داده

چگونه وو ‌ا زچه طریقی به این حکم اعتراض کنیم که مجددا در جریان واخواهی قرار بگیرد شایان ذکر است ادله کافی وجود دارد ولیصرف در حبس بودن مجال ارائه نداشته

پاسخ ها :

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
دادخواست تجدید نظر خواهی دهید.
برای واخواهی مجدد در فرض سوال راهی وجود ندارد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ابلاغ ممکن است بصورت الکترونیکی صورت گرفته باشد که در هر صورت ابلاغ محسوب میگردد ولی چنانچه بصورت الکترونیکی صادر نشده باشد و شما شخصا برگ احضاریه را دریافت نکرده باشید ویا لایحه ویاحضوری در محکمه نداشته آید این حکم غیابی بوده و شما تحت عنوان واخواهی اعتراض خود را ثبت وتقدبم نمایید