مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب در آپارتمان

سلام و عرض ادب.من در یک آپارتمان 4 طبقه زندگی میکنم طبقه3هستم و هر طبقه یک واحد هست.خواستم بپرسم پمپ آب آپارتمان ما بیست و چهار ساعته کار میکنه این ایراد هست یا پمپ آب هر بیست و چهار ساعت کار میکنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از مدیر ساختمان یا لوله کش سوال بفرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کارشناس پمپ آب بپرسید سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً زمانی که از آب استفاده می‌شود پمپ به صدا در می‌آید اما باز می‌بایست به کارشناسان متخصص این امر مراجعه نمایید