مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر پزشک قانونی

با سلام من با یک نفر درگیری داشتم ولی صدمه ای ندیده پلیس 110 هم در صورتجلسه صدمه ای را ندیده و ننوشته در نامه اعزام به پزشک قانونی وی هم قید شده هیچ گونه آثاری مبنی بر ضرب و جرح ندارد ولی پزشک قانونی در جواب نوشته است بینی اش شکسته آیا با توجه به نامه کلانتری میتوانم ثابت کنم خودش بعدا این صدمه را به خود زده یا نه
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص صدمه بدنی نظر پزشک قانونی برای قاضی ملاک است و خود زنی نیز پزشک قانونی باید نظر بدهد برسی مجدد را از قاضی درخواست نمایید از ایشان تشخیص دهند از پزشکی قانونی می خواهند در خصوص ادعای شما نظر دهد.

پرسشگر :

ممنون جناب تاجیک از راهنمایتان

یک وکیل

مي تونيد به نظر اوليه پزشكي قانوني اعتراض و مي تونيد تقاضا كنيد به هـيئت كارشناسان ارجاع شود