مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه خودرو

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم ، بنده 4،3 سال قبل خودرویی رو به صورت قولنامه دستی از یکی از دوستان خریدم و کل مبلغ را به جز یک میلیون بابت انتقال سند پرداخت کردم البته مدارک و سند به اسم فروشنده نبود و خودش هم قولنامه ای از شخص دیگه ای خریداری کرده بوده و گفت هر موقع لازم باشه صاحب سند برای انتقال میاد متاسفانه قولنامه رو من گم کردم و صاحب سند هم در خواست مبالغ خیلی زیاد میکنه برای انتقال سند از عزیزان درخواست راهنمایی دارم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنگاهی که قولنامه نوشتید مراجعه کنید
و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت فروشنده و مالک ماشین دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست اگر فروشنده شما قرارداد را به شما می‌دهد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

قرارداد در اختیار ندارید کار بسیار مشکل‌تر می‌شود