مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده

با سلام، اینجانب ... فرزند ... به دادگستری عمومی انقلاب ساوجبلاغ هشتگرد قدیم شکایت با موضوع افترا و اعاده حیثیت و ادعای شرف نمودم به شعبه 108 دادیاری ارجاع داده شد اولین بار که قبلاً نام آن شعبه، شعبه 4 دادیاری بود، در مورخ 7 مرداد جاری نزد دادیار شعبه 108 به شماره پرونده ...رفتم و توضیحات لازم را داده و امضای ثبت نمودم و همچنان در انتظار حتی یک ابلاغیه هستم که چه شد نتیجه؟ اعاده حیثیت بر پرونده ای بود که عده ای زمین خوار با گرفتن وکیل حدود سه سال تقریبا هفته ای یکبار مارا به دادگستری فوق می‌کشاندند و در نهایت در شعبه 103 کیفری شکایتشان پس از بارها تجدید نظرخواهی مردود و متهم شناخته شدند، خواهشمندست مراتب را اسرع وقت رسیدگی و اطلاع‌رسانی فرمایید، با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس اخذ اظهارات شما متهم احضار شده واظهارات ایشان اخذ وکفیل از ایشان گرفته میشود.بهتراست به شعبه مراجعه وپیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بهتر است به صورت حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کرده و موضوع را پیگیری نمایید.