مشاوره حقوقی رایگان - پیش روی همسایه مجاور و عدم رسیدگی شهرداری به شکایت مطروحه

با سلام در مجاورت ساختمان بنده شخصی با اخذ پروانه ساختمانی اقدام به احداث بنا نمود اما طبق گزارش مهندس ناظر تخلفات برخلاف اصول شهرسازی و مغایر با پروانه ساختمانی دارد و پیشروی نسبت به ملک بنده هم دارد که به تایید مهندس ناظر رسیده اما شکایت‌های متعددی به شهرداری مطرح نمودم هیچگونه اقدام موثری صورت نگرفت و در ماده 100 هم رای به جریمه صادر شد به علت نداشتن سند بنده نتوانستم در دیوان عدالت اداری احراز مالکیت نمایم و دعوای بنده را رد کردند آیا در این خصوص که شهرداری با توجه به نامه راه و شهرسازی که ذکر نمودند از تخلفات جلوگیری و اعمال تبصره یک قانون ماده 100 صورت گیرد و با وجود شاکی خصوصی که بنده بودم رای بر جریمه صادر نمود ایا صحیح می‌باشد ؟ضمناً تخلفات از جمله تخلفات اصل سه گانه بوده.
و چه راهی وجود دارد تا بتوانم علیه مالک مجاور و تخلفاتی که موجب ایجاد اختلال در ساختمان بنده شده و پیشروی شکایت کنم . با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخگویی دقیق نیازمند برسی اوراق و مدارک می باشد