مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملک

با سلام و خسته نباشید.
بنده ملکی در حال ساخت دارم که 60 درصد آن در طول زمین، 14 متر می‌شود و قصد دارم با 2 متر پیشروی 16 متر بسازم.
همسایه شرقی در حالی شاکی شده که خودش چندین سال پیش 16.5 متر ساخته و 1.5 متر پیشروی دارد. (60 درصد ملک ایشان در طول 15 متر می‌شود)
حال ایشان شاکی است که بنده با پیشروی بیشتر از 60 درصد موجب اشراف به ملک ایشان شده‌ام.
1- با توجه به این که ساختمان بنده با 2 پیشروی همچنان از ملک موجود ایشان عقب‌تر است، آیا ایشان میتواند شکایت کند؟
2- در صورتی که در سوال اول می‌تواند شکایت کند؛ اگر بنده یک متر پیشروی کنم تا به حد 60 درصد ملک ایشان برسم و سپس یک متر دیگر را با پخ 45 درجه احداث کنم، آیا همچنان می‌تواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
به شهرداری مراجعه فرمایید