مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از کارت عابر بانک

سلام حدودیک ماه پیش سرکاری که میرفتم برای دریافت حقوق کارت عابر نداشتم صاحب کار بنده عابربانکی بامشخصات خودش داد و من حدود یک ماهه پیشش کارنمیکنم ولی در دو فقره 10 میلیون از کارت من گم شده آیا میتوانم از صاحب کارت بانکی شکایت کنم
مدارک واریزی و شاهد هم دارم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورت داشتن شواهد و مدارک بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ایشان صاحب حساب تلقی می‌شوند و طبیعتاً اختیار حساب خود را داشته‌اند مگر اینکه دلایل خلاف این موضوع را در اختیار داشته باشید تا از این طریق نسبت به شکایت اقدام نمائید.