مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد مرخصی و غیبت و نداشتن غیبت هنگام مرخصی

سلام ببخشی دخواستم بگم که من برای مهریه چهارماه زندان بودم و درخواست مرخصی کردم وقبول کردن ومدت زمان های که مرخصی بودم وتمام شده دوسه روزمانده رفتم بازم مرخصی میگرفتم ولی امروزستاددیه گفتن من غیبت داشتم وخودمومعرفی کنم اگه نکنم اون پولی که ستاددیه بهم میدن دیگه بهم نمیدن ولی امروزرفتم وبهم گفتن زنگ زدن بهتون ازطرف زندان منم گفتم نه نمیدونم چرامن که غیبت نداشتم بااین که پنج روزمونده تمام بشه مرخصی منوحیرون کردن ستاددیه چرااین کاروکردن ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر غیبت نداشته باشید مرخصی کماکان به شما تعلق می‌گیرد