مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

پرونده در دادگاه تجدید نظر نقص و جهت رسیدگی ماهوی دعوا به دادگاه بدوی عودت داده شده در در اخر نوشته رای صادره قطعی است مطالبه خسارت از اداره راهداری وحمل ونقل
ضمنا تامین دلیل وکارشناسی شده که ملک مذکور انقطاع واز سوی اداره مربوطه از هر گونه ساخت وساز جلوگیری شده
دادگاه بدوی عدم استماع صادر کرده بود که با اعتراض دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی نقص کرد
حالا
دادگاه بدوی فعلا هیچگونه رای صادر نکرده
باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه بدوی می‌بایست در این خصوص رسیدگی نماید و رسیدگی ماهوی انجام دهد