مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

سلام. من سال 95 خونم رو فروختم به آقای x به قیمت 140ملیون که 45 ملیون پول منو هنوز نداده.واین آقا خونه رو به آقای g فروخته ولی قولنامه رو با فروشندگی من و خریداری g نوشته وتمام پول رو از آقای g گرفته ولی به من نداده.در قولنامه ای که نوشته ثمن‌ معامله وهمچنین چگونگی پرداخت معامله رو ذکر نکرده وهمچنین از کلمه فی المجلس هم ننوشته وهمچنین امضای خریدار رو هم نداره .آیا این قولنامه اعتبار داره من چه جوری بعد از این همه سال پولم رو بگیرم قیمت همون ملک الان 2میلیارده در ضمن الان بر سر ثمن‌ معامله اختلاف داریم ولی متاسفانه هیچ چیزی در مورد ثمن‌ معامله تو قولنامه نوشته نشده این قولنامه بین من و اقای g نوشته شده ولی در اصل من مستقیم به این خریدار ذکر شده نفروختم وامضای خریدار هم تو قولنامه وجود نداره.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده قرارداد شما نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد امضای خریدار نداشته باشد هنوز مورد قبول واقع نشده است
شما نیز اگر در قرارداد خود تعهداتی لحاظ شده مطابق آن اقدام نمایید در غیر این صورت می‌توانید همان مبلغ را مطالبه کنید