مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد راه پله توسط همسایه برای دسترسی به حیاط

صاحب خانه همکف جنوبی هستم که بعد از سند زدن متوجه شدم که به جای در ورود به حیاط دیوار بوده از طرفی همسایه طبقه اول ودوم هم به صورت غیر قانونی پله فلزی به سمت حیاط زدن برای دسترسی به حیاط الان باید چکار کنم خانه هم کاملا مشرف به حیاط بوده و من زمانی که برای پله ها شکایت کردم متوجه نبود در به سمت حیاط شدم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توافق کنید یا طبق صورت مجلس تفکیکی عمل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص حیات مشاع تمام مالکین می‌توانند از آن استفاده کنند مگر اینکه طبقه همکف فقط راه استفاده داشته باشد
این صورت فقط آن واحد می‌تواند استفاده کند آن هم نه استفاده تملکانه سه فقط تمیز کردن آنجا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص حیات مشاع تمام مالکین می‌توانند از آن استفاده کنند مگر اینکه طبقه همکف فقط راه استفاده داشته باشد
در این صورت فقط آن واحد می‌تواند استفاده کند آن هم نه استفاده تملکانه فقط برای تمیز کردن آنجا