مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 477

همسرم قبل از اجراییه مهریه از اداره ثبت حدود 5 ماه قبل زمینش را به نام پدرش از طریق سند رسمی زد و سپس در دادگاه بدوی گفت که متعلق به خواهرم می باشد در سال 1397 خریداری شده و در سال 1400 به نام همسرم با سند رسمی در دفترخانه ثبت شده است اینجانب تقاضای ابطال معامله صوری را نمودم و در دادگاه بدوی تقاضای من رد شد به دلیل اینکه به دلیل اینکه زمانش را مورد توجه قرار دادن ولی در تجدید نظر رای به ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین مهریه محکوم گردید اکنون اعتراض نموده که پرونده به 477 برود آیا این رای دچار مشکل است معامله صوری انجام نشده و یا اینکه فرار از دین نبوده ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ماده 477 شرایط خاص خود را دارد. شما میتوانید پیگیر اجرا باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

با توجه به توضیحات شما ، ظاهرا معامله صوری بوده است و انتقال سند ، باطل خواهد بود
و ملک قابل ‌توقیف توسط شما از بابت مهریه خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه پرونده مشخص نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.