مشاوره حقوقی رایگان - کیفری مواد مخدر

سلام به پسرعموی من 1سال هفت ماه زندانی دادن بابت یه، گرم شیشه، مریض کبد، داره واس، دردش، کم بشه گرفته بودداشت میرفت خونه مامورنیروانتظامی میگیره پسرعموی منوبخاطرمریضیش نمیتونه بمونه زندان قاضی حکمش داده اگه درخواست تجدیدنظرکنیم تومجازات امکانش هست کم بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و در دادگاه تجدیدنظر درخواست تخفیف و تعلیق اجرای مجازات بدهید
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه در دادگاه تجدید نظر قابل پیش‌بینی نمی‌باشد شما دو راه دارید

می‌توانید تجدید نظر نموده و منتظر رای دادگاه باشید

یا می‌توانید به رای صادر شده تمکین نمایید و از تخفیفات استفاده کنید این زمان محدود است