مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی خط و امضا

با سلام
شخصی ادعا میکنه که در پایان سال 1400 انبارگردانی کرده و خودش با دو شاهد که هر دو از دوستان خودش هستند زیر اون برگه ی انبارگردونی رو امضا کردند و در واقع صورت جلسه شده. البته خود انباردار در انبارگردانی حضور نداره و امضا نکرده. اما در اصل چنین چیزی نیست و این برگه ی موجودی انبار امسال تایپ شده و امضا ها هم برای امسال هست. چون کارشناس مالی ازشون مستندات خواسته این برگه رو درست کردند.
سوال: اولا الان که خوانده درخواست کارشناسی خط داده بازپرس قبول میکنه یا خیر؟ دوما" آیا کارشناس اصلا تاریخ درج امضاها و یا حتی زمان تایپ لیست رو تشخیص میده یا خیر؟ سوما" اصلا اون برگه ها بدون امضای انباردار مورد قبول هست یا خیر؟
تشکر بابت پاسخ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت تردید نسبت به سند می‌شود ادعای جعل و درخواست کارشناسی کرد و کارشناس تاریخ را تشخیص خواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان شکایت مبنی بر ادعای جعل وجود دارد می‌توان درخواست کارشناسی نمود و کارشناس تاریخ را مشخص خواهد کرد