مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه روستایی به تامین اجتماعی

باسلام پدرم 15 سال سابقه بیمه روستایی دارن میشه این سابقه رو انتقال داد به بیمه تامین اجتماعی .بیمه تامین اجتماعی 1سال سابقه دارن

پاسخ ها :

انتقال سابقه بیمه روستایی به تامین اجتماعی انتقال سابقه بیمه سابقه بیمه بیمه روستایی بیمه تامین اجتماعی بیمه