مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن ملک به جای مهریه

با سلام،اگر شوهر تنها داراییش یک قطعه زمین باشد،ایا زن میتواند ادعا کند و به جای مهریه بردارد؟
از جمله مستثنیات مهریه،زمینی هست که شوهر برای سکونتش لازم دارد.
حالا آیا زن میتونه این کار رو کنه؟
شوهر باید چکاری انجام بدهد تا زن نتونه اون رو ببره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مسکونی مستثنیات دین محسوب می شود.
زمین بابت مهریه قابل توقیف است مگر اینکه مرد قبل از توقیف آن را فروخته باشد.
مرد می تواند قبل از توقیف زن با منزل مسکونی معاوضه کند که در این صورت قابل توقیف نیست.