مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت تاخیر در تنظیم سند

سلام وقت بخیر
من در تاریخ بیست و هفتم تیر ماه 1401 یک واحد آپارتمان خرید کردم چون ساختمان کامل نشده بود و سند آماده نشده بود تاریخ تنظیم سند را برای تاریخ یکم بهمن 1401 در قولنامه ذکر کردیم با توجه به اینکه سند در تاریخ فوق آماده نشده بود و من هم اطلاعی برای مراجعه به دفترخانه و گرفتن عدم حضور نداشتم این کار را انجام ندادم حدود 11 ماه پس از آن سند آماده شده
مبلغ جریمه دیرکرد سند برای هر روز دویست هزار تومان مشخص شده
حال سوال بنده این است آیا می توانم خسارتم را بابت این 11 ماه تاخیر بگیرم یا خیر اگر می توانم چه مراحلی را بابت این موضوع باید طی کنم
با سپاس فروان

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام خیر چون سند الان آماده شده و شما گواهی عدم حضور هم اخذ ننمودید