مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مقدار دیه

با سلام من تصادف کردم و خودم راننده مقصر بودم پزشکی قانونی برام زده 1_خونریزی زیر پرده سخته شامه مغز که تحت عمل جراحی قرار گرفته و ارش آن به میزان سه درصد )3/)دیه کامل انسان تعیین میگردد2_به دنبال خونریزی مغزی دچار اختلال سازگاری و اختلال شناختی خفیف گردیدی که ارش آن به میزان سه درصد (3/)دیه کامل انسان تعیین میگردد .
لطفا میشه این رو برام محاسبه کنید مقدار دیه چقدر میشود ،باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

محاسبه دقیقه دیه بعد از نظر قطعی پزشکی قانونی با واحد اجرای احکام کیفری است