مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام. بنده در قبال فروش ملک چکی به مبلغ ده میلیون تومان از خریدار گرفتم که بعد از 19ماه هنوز وصول نشده.البته چک در تاریخ ثبت شده برگشت خورده. هیچ آدرسی از صادرکننده چک ندارم. لطفا کمکم کنید
خریدار و مشاور املاکی که مبایعه نامه تنظیم کردند متاسفانه از شرایط نامطلوب مالی بنده در آن زمان سوءاستفاده کردند

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما باید طرح دعوای حقوقی بکنید.اگر آدرس مشحصات صادر کننده چک در گواهی عدم پرداخت درست است،طرح دعوا در حوزه قضایی آن آدرس واگر درست نیست.با عنوان مجهول المکان بودن اقامتگاه خوانده(صادر کننده چک)در حوزه قضایی محل سکونت خودتان طرح دعوا با موضوعیت مطالبه وجه چک،تأحیر تأدیه وخسارات وهزینه دادرسی.نمایید.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با توجه به ادرس خریدار در مبایعه نامه بهتر است دادخواست حقوقی مطالبه وجه و هزینه ها و خسارات دادرسی دهید . بدوا تامین خواسته و اگر در مبایعه نامه شرطی مبنی بر فسخ یا بطلان در خصوص عدم پرداخت امده میتونید قراردادو باطل کنید (البته نیاز به رویت مدارک است).موفق باشید