مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ارثیه

عموم تمام ارثیه رو تصرف کرده و بکسی جواب نمیده و میگه از پدرم خریدم و مقداری از اون ارثیه ...است حدودا 2هکتار باغ انگوری آیا میتونه اجاره باغو ب اسم خودش ثبت کنه در... با اینکه اون باغ مال پدربزرگم نبوده و نسل درنسل ب مادربزگم و خواهرش رسیده وپدرم و عموم هم هیچ رضایتی ندادن تازه از مادربزرگم هم قول نامه دارند ک نصفو بنام دوپسرش زده و نصف بنام دوپسر دیگش و قید کرده خودتون هر دونفر ی سهم هم ب دوخواهرتون بدید یعنی 2پسر دوخواهر ولی قولنامه فروش ب نام پدوپسر کلا هشت نفرن 4تا خواهر 4تا برادر ک قید شده هردوتا برادر ب خواهرشون طبق صلاح دید سهم بدن ما چ کاری بکنیم ک ب سهممون عادلانه برسیم وعموم. هاپولی نکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست انحصار وراثت بگیرید و سپس برای مطالبه سه خود از طریق مرجع محترم قضایی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مطالبه ارث هر کدام از وراث می‌توانند به تنهایی سهم الاث خود را مطالبه کنند میتوانید در این خصوص وکیل بگیرید