مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده مهریه

سلام. سوال بنده این است. ایا مرجعی هست که نسبت به پرونده هایی که درست شده برام از مهریه خانمم تا خیانت در امانت که توسط یکی از دوستان با برادر و اطرافیان نزدیکم انجام گرفته. با داشتن 10 وکیل که از سال 1399 تا الان اختیار کردم متاسفانه چند نفر از وکلایی که داشتم خیلی علنی کاری کردن که قابل وصف نیست کارهاشون. چطور میتونم از این وضعیت نجات پیدا کنم. شرایطی پیش اوردن که کلا منزوی شدم الان 4 سال شده در شرایط روحی بدی بسر میبرم. ممنون میشم راهنمایی کنید. بنده یهک دختر دارم که نخبگان شناخته شده بود تا قبل از این مشکلات که پیش اوردن برام. حال در این مدت به خاطر عاطفه ای که نسبت به دخترم دارم از طرف خانمم به نحوی ابزاری تبدیل شده نسبت به خواسته هایش به بنده و یک نوع باج گیری. متاسفانه دادگاه ها هم کمال کم لطفی را در حق بنده انجام میدن. در این مدت 4 سال کل حساب و ملک و ماشین بنده توقیف هست. ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ترتیبی برای پرداخت مهریه و اقساط تعیین کنید وبعد از انجام تعهد، اموال توقیفی را رفع نمایید . چون پرداخت مهریه بر عهده زوج است اما اگر دعوای دیگری مطرح شود قطعا به ان هم رسیدگی خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوضاع و احوال ماجرا و نیز گفت و گوی متقابل است بهتر با وکیلتان در این خصوص صحبت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هر پرونده را میبایست در زمان خودش دفاع میکرپید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما پیشنهاد می‌کنم در خصوص تمام مواردتون موارد خب با توجه به اینکه تمام این موضوعاتی که شما فرمودید جنبه رسیدگی داره و باید هر کدوم از این موضوعات بررسی بشه
اما در خصوص مهریه تا زمانی که زوجه خود نبخشد به ایشان تعلق می‌گیرد