مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زراعی به باغ

با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب سه سال پیش اقدام به خرید 6000 متر مربع باغ سردرختی به صورت قولنامه ای نموده ام و برای اخذ سند اقدام کرده ام که در مراحل پایانی آن می باشد ...
اخیرا برای اخذ مجوز آبیاری تحت فشار(قطره ای) درخواست خود را به جهاد ارائه نمودم که جهاد هم پیرو درخواست بنده و متعاقبا طی نامه ای به اداره امور آب وضعیت حق آبه بنده رو استعلام نمودند و امور آب هم در جوابیه نامه جهاد نوشته
"الگوی کشت غالب منطقه زراعت بوده و از شبکه آبیاری و زهکشی رودخانه دارای حق اشتراک بهاره بدون تابستانی می باشد و به مقدار 2400 مترمکعب در سال تامین خواهد شد"
که این نامه امور آب رو عینا و حضوری برای پیگیری اخذ مجوز آبیاری تحت فشار به جهاد تسلیم نمودم
و در کمال تعجب به بنده گفتند مطابق با نامه امور آب زمین شما زراعی بوده و مشمول سیستم قطره ای نمیباشد و شما بدون مجوز تغییر کاربری از زراعی به باغ رو دادین و جهاد میتواند علیه شما شکوائیه تنظیم کنه !!
در حالی که بنده سه سال پیش که این باغ رو قولنامه ای خریداری نمودم وضعیت باغ با درختان حداقل 8 ساله رو تحویل گرفتم که امسال درختان آن بیش از یازده سال عمر دارند .
سوال بنده اینه که بابت تغییر کاربری زراعی به باغ واقعا تخلفی صورت گرفته ، یا اینکه حرف مسئول جهاد بی پایه و اساس می باشد و اینکه این کار واقعا تغییر کاربری حساب میشه یا نه!؟
و اگر هم بدون مجوز این کار انجام شده بیش از ده سال از باغ شدن زمین گذشته و این تغییرکاربری ، مشمول زمان شده یا نه !؟
و اینکه در زمان صدور سند چه وضعیتی مد نظر اداره ثبت خواهد بود ؟ یعنی سند زمین زراعی صادر خواهد شد یا باغ!؟
و دیگه اینکه برای اخذ مجوز خانه باغ و دیوار کشی پیگیری بنده به نتیجه ای خواهد رسید یا نه !؟
ممنون میشم زحمت پاسخ به سوالاتم رو متقبل بشین ، پیشاپیش از الطاف و محبت تون قدر دان و سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.با توجه به بند ث ماده 105 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392جرایم تعزیری درجه هفت با انقضای سه سال از تاریخ وقوع جرم مشمول مرور زمان می گردند.لذا باتوجه به توضیح شما مشمول مرورزمان شده ومجازات کیفری ان منتفی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مطابق قوانین عمل نمایید می‌بایست مجوز اخذ کنید در صورتی که اعتراضی دارید می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید