مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت مفقودی برگه معاینه فنی

سلام روز بخیر من میخوام ماشین تعویض پلاک کنم برگه معاینه فنی ماشین گم شده ولی استعلام که میگیرم معاینه فنی دارد سوال دارم که ایا برگه لازمه یا تو همونجا استعلام میگیرند؟ و نیازی نیست و اگر لازم هست از کجا بگیرم برگه ی المثنی معاینه فنی

پاسخ ها :

تعویض پلاک در صورت مفقودی برگه معاینه فنی تعویض پلاک معاینه فنی خودرو خودرو