مشاوره حقوقی رایگان - حذف ثمنیه اعیانی از سند

سلام.همسر اینجانب پنج دانگ مشاع ازششدانگ یک قطعه زمین کشاورزی دریکی از شهرستانهای توابع اصفهان به مساحت تقریبی 600مترمربع را از ورثه به صورت وکالت محضری درسال 1400خریداری نموده.متاسفانه هنگام تنظیم وکالت ورثه برگ انحصار وراثت مادرشان که درسال 1371فوت نموده بود را ارایه ننمودند لذا هنگام سند زدن در دفترخانه و اداره ثبت اسناد و املاک قید گردیده پنج دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان به استثنای بهای ثمنیه اعیانی متعلق به احدی از ورثه(همسر مرحوم که درسال1371فوت نموده)،لذا با توجه به اینکه یکی از وراث خارج از کشور بوده و از طریق سفارت به برادر کوچکتر که قریب هفتاد سال سن داشته وکالت داده و برادر بزرکتر نیز قریب هشتاد سال سن دارد، از آن زمان تاکنون چندین بار با ورثه تماس تا نسبت به ارایه برگ انحصار ورثه مادرشان اقدام که بعد از دوسال اعلام نموده اند که اصلا انحصار ورثه برای مادرشان انجام نداده اند و بدلیل کهولت سن و چون دیگر اموالی از والین مرحومشان باقی نمانده حاضر به طی مراحل قانونی انحصاروراثت نمیباشند.علیهذا با عنایت به مراتب فوق :
ایا بنده یا همسرم میتوانیم نسبت به درخواست صدور گواهی فوت و مراحل دریافت برگه انحصار وارثت اقدام نماییم تا بند بهای ثمنیه اعیانی در سند مذکور را حذف نمائیم.؟
برای این اقدام چه میزان هزینه و چه میزان زمان باید صرف کنیم؟
ایا راهکار قانونی دیگری وجود دارد تا ثمنیه را از سند مدکور حذف نماییم؟ لطفا راهنمایی فرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام بله شما بعنوان ذی نفع میتوانید اقدام به اخذ گواهی حصروراثت نمایی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در مورد مادر درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس از تمام ورثه وکالتنامه اخذ نمایید