مشاوره حقوقی رایگان - ندادن وکالت توسط صاحب پلاک خودرو

با سلام بنده یک ماشین پژوپارس خریدم ازیه نفر مدارک تکمیل بهم دادولی صاحب سندماشین وپلاک نبود قولنامه هم کردیم وپول و به حسابش ریختم بعدازمعامله باصاحب پلاک تماس گرفتم برای انتقال سندوتعویض پلاک که ایشون گفت من ماشین رو شرایطی به یکی دادم با چک 600میلیون تومان برای برج یک 1403تا چک پاس نشود وکالت نمی‌دهم لطفا منو راهنمایی کنید چکارکنم آیا اگه چک پاس نشود میتونه ماشین رو بندازه پارکینگ

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه سلسله مراتب معاملات را دارید میتوانید الزام به فک پلاک و انتقال بخواهد در غیر اینصورت میتوانید فروش مال غیر شکایت خود را مطرح نمایید طبیعتا نسخه قولنامه ایشان ارائه خواهد کرد سپس میتوانید طرح دعوی پیش گفته را بنمایید