مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

با سلام. فروردین 98 یک دستگاه آپارتمان پیش خرید کردم که تاریخ تحویلش سی خرداد نود هشت بوده و تا امروز تحویل نگرفتم و دیرکرد روزانه دویست هزارتومان تو قرارداد خرید من نوشته شده. بنده این ملک و اردیبهشت 98 فروختم تمام بندهاش مطابق قرارداد خریدم هست فقط دیرکرد روزانه در قرارداد فروش روزی بیست هزار تومان نوشتیم. بنده شکایت کردم بابت تکمیل و تحویل واحد و در دادگاه افزایش خواسته دادم که دیرکرد میخوام قاضی هم گفت باید پول به حساب بریزی و چون توان پرداخت نداشتم خواسته خسارت دیرکرد رو مسترد کردم آیا این به این معنیه که دیگه نمیتونم دیرکرد بگیرم؟.
اگر میتونم روزانه بیست هزارتومان تعلق میگیره یا دویست هزارتومان میشه دیرکرد گرفت
رای دادگاه اینه که من ذی نفع نیستم و قرار رد دعوی صادر کرده.
چون ملک و فروختم خریدار من باید از من شکایت انجام بده یا از فروشنده من ؟ چون فروشنده قرارداد فروش منو امضا نکرده. آیا میتونم دیرکرد روزانه بگیرم یا چون فروختم نمیتونم.
و قرار صادره قابل تجدید نظره. چه کنم که بابت امروز کوتاهی نکرده باشم. و نگران عملکرد خریدارم نباشم اگه ایشون ازم شکایت کنه چه کنم.
تاریخ سند هم سی بهمن نودوهشت هست فروشنده من هم از کس دیگری خریده آیا فردا سی ام باید من عدم حضور بگیرم یا خریدارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برحسب ظاهر هیچ کدام قانون پیش خرید را رعایت نکردید مشکل همه محاکم

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شمامیتواتستید اعساربزنید وخساراتتان رابگیرید اگر وکیل میگرفتید جهت پیبرد روند رسیدگی بهتربود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای دادگاه صحیح است چون دیگر شما مالک نیستید ...