مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو خریداری شده

من یک ماشین خریدم از یک بنده خدا قولنامه کتبی داده ماشین برگ سبزش به نام کسی دیگر هست وکالت و کارت پلاک و کارت سوخت به من نداده تکلیف من چیه چکارباید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چطور از شخص ثالثی که خودرو به نام وی نیست ماشین خریدید ؟ نمی‌تونید ولی را ملزم به فک پلاک کنید . پرونده حقوقی خود را پیچیده تر کرده اید