مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه سوختگی

من در محل کارم به علت اتصال برق دچار سوختگی صورت(پیشانی بینی گونه ها ومقداری از لبها)دست راست(سه لک عمیق نیم سانتی روی ساعد مچ 10در10 تا روی شصت وسه انگشت)دست چپ( یک لک3 در10 روی ساعد مچ حدود15 در15 تا روی شصت ونزدیک انگشت اشاره وروی مچ) شدم
حدود درصد این سوختگی چقدر میباشد البته پزشک معالج گفته حدودا 10 درصد میباشد

پاسخ ها :

درصد دیه سوختگی دیه سوختگی درصد دیه دیه