مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام و عرض ادب
مدت دو سال از فوت پدر گذشته ، ما هفت خواهر و برادر هستیم و وصیت نامه ای خود نوشت با طرح دعاوی از سوی مادرم مبنی بر به نام زدن یک دانگ از سند منزل پدری ( به غیر از یک هشتم ماترکه ) طبق یکی از بندهای وصیت نامه به دادگاه ارائه گردیده و علاوه بر امضاء و اثر انگشت پدرم که کاملا بیسواد بوده ، توسط سه خواهر و یک برادر دیگر که بندهای وصیت نامه به نفع آنها می باشد امضاء و اثر انگشت شده است. در صورتی که نام سه برادر دیگر در وصیت نامه به عنوان شهود آورده شده و یکی از این سه برادر به عنوان وصی ذکر شده است و تا زمان انحصار وراثت و شکایت مادر هیچیک از ما سه برادر از وجود این وصیت نامه اطلاعی نداشتیم .
حالیه با توجه به بیسوادی کامل پدر و عدم تنفیذ این وصیت نامه توسط ما سه برادر، قاضی در حالی که اعلام نموده وصیت نامه کاملا باطل است ، از طرفی عنوان نموده که وصیت نامه سری است و اسناد مسلم الصدور خود را که امضاء و اثر انگشت پدرم در آن موجود است به دادگاه ارائه دهید.
1 . با توجه به ماده 280 امور حسبی که در آن قید شده وصیت نامه سری را افراد بیسواد نمیتوانند تنظیم کنند و از تاریخ تنظیم وصیت نامه ارائه شده 6 سال گذشته و در این مدت در هیچ دفترخانه ای ثبت نشده و شروط اعتبار و تنظیم وصیت نامه سری را ندارد و از طرفی وصی نیز از وجود این وصیت نامه اطلاعی نداشته، خواهشمند است با در نظ گرفتن همه جوانب، اینجانبان را در این خصوص راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد