مشاوره حقوقی رایگان - عابر بانک

سلام عابربانکهاموگم کردم،طرف بی شرفی کرده رفته باهاش کلاهبرداری کرده پلیس فتاهم زنگ زدبهم گفتم گم کردم رفتم ازکلانتریی محل هم نامه گرفتم اعلام سرقت شده،امابازابلاغیه امد،منم ترسیدم نرفتم چکاربایدبکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر مستندی دال بر گم شدن و سرقت دارید باید ارایه دهید تا مشکل رفع شود

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به محض سرقت کارتها باید به شعبه مراجعه وکارت مسدود وباتشکیل پرونده و درخواست مسدودی حساب ازقاضی، حسابهارو کلا مسدود میکردین تاامکان کلاهبرداری وسواستفاده غیرممکن گردد،پرونده را پیگیری و درخواست استعلام ازبانک نموده و مستندات لازم را ارائه دهید.بهتره است وکیل داشته باشید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر پرونده مفقودیت تشکیل دادی شما موردی ندارید اگر نروید برای شما مشکل ایجاد می شود