مشاوره حقوقی رایگان - بیرون شدن از خانه

سلام من یه پسر 17 ساله م پدرم از همون بچگی منو کتک میزد و تحقیر می‌کرد
بار ها وبارها منو از خونه بیرون کرده توی شهر خودمون تا تونسته آبرومو برده با اینکه نه کاری کردم نه دعوایی نه هیچی اونقدر زده تو سرم کلا ریشه ی موهای وسط سرم مرده هر روز آزارم میدن من همیشه کار میکنم کشاورزه هر سال کلی زحمت میکشم کلی بدبختی آخرش میاد میگه چرا هیچ کاری نمیکنی حالام میگه از این خونه برو هر اذیتی و آزاری که از دستش بر اومده انجام داده دارم میمیرم و نمیتونم کاری کنم میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از پدر برای ضرب و جرح بیرون کردن فرزند از خانه ضرب و جرح