مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شماره اتاق خودرو

سلام
پراید مدل 84 (اتاق تعویض 90) فروختم . بعد از 3 بار وکالت تعویض پلاک دادن هنوز خریدار انجام نداد. من هم مجبور شدم شکایت کنم . حالا اونم رفته شکایت کرده میگه ماشینش مشکل نداشتن شماره اتاق داره.
آیا میتونه اثبات کنه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان برای تعویض پلاک اقدام نموده و این ایراد از ایشان گرفته باشد و شما در قرارداد ذکر نکرده باشید بله