مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه

سلام همسر بنده در جایی که کار میکرد زیر قرارداد کاریش که موجوده نوشته بیمه به حساب خود کارمند انجام میشود. بارها گفتم به کارفرما برو دنبال بیمه خودم پولش رو میدم اما بیمه نکرد .
در ضمن مدت زمانی که خانم من اونجا کار میکرد بیشتر از مدت قرارداد بود آیا من میتونم شکایت کنم و‌حق بیمه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بسته به قرارداد بیمه و قرارداد کاری می‌توانید تقاضای الزام به انجام تعهدات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید کارفرما در اینجا تخلف انجام داده حق و حقوق شما و بیمه شما با شکایت لحاظ خواهد شد