مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن انشعابات ملک

با درود
مازندران ویلا خریدم و انشعابات نداره یعنی انشعاباتش به قول شمالیا شهرکی(مشترک)هست و در قولنامه هم ذکر شد.الان قانون اومده ک میتونید انشعاب بگیرید.از لحاظ قانونی میتونم فروشنده رو وادار کنم انشعابات رو برای ملکم بگیره؟داخل قولنامه ذکر نکردیم که در صورت آزاد شدن ،فروشنده یا خریدار باید اقدام کنن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر اینکه ایشان در قرارداد متعهد به گرفتن انشعاب برای شما شده باشند