مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب منزل. شکایت.نامه روانپزشکی

سلام وقت بخیر
همسرم بچه 5ماه ام برداشته رفته من هم تمکین زدم برنگشته ایا میتونم قفل عوض کنم؟
واین که همسرم من قبل از اذواج من پیش روانپزشک رفته بوده تحت درمان بوده پدر مادرش از من قایم کردن به من هم بهداشتی که بچه ام میبرم زنگ زد رفتم بعدش فهمیدم ک چرا همسرم رفتارهای غیر عادی داره الان چه درخواستی باید برای مامان باباش بفرستم ازشون شکایت دارم؟

واین که از کجا بایدپرونده روانپزشکی اش رو بگیرم چی کار باید کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیماری روانی داشته باشد می توانید دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دعوا بر علیه پدر ‌و مادر زوجه نتیجه نخواهید گرفت