مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری ملک دارای وام

سلام من خونه ای به نامم هست که 400 میلیون تومن وام بانک داره میخوام صلح عمریش به نام برادرم کنم و بعد از فوتم به برادرم برسه و به خانومم نرسه چون هم مهریه اش رو دادم و هم خانه در اصل مال پدر خدا بیامرزم هست
سوال دوم اگر صلح عمری نمیشه امکانش هست قولنامه هولوگرام دار کنم بعد از فوتم خونه به نام برادرم میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید طبق قانون خانه مورد اشاره در متن سؤال را به وسیله صلح عمری به برادر خود منتقل بنمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتواند از طریق صلح عمری اقدام کنید