مشاوره حقوقی رایگان - توقف اموال در زمان درخواست مهریه

با سلام
بنده یک سال هست که ازدواج کرده ام .
جدیدا همسر در خواست طلاق کرده و مهریه خود را مطالبه میکند. کل مهریه 114 سکه می باشد من خونه و ماشین به نام دارم البته خونه در رهن بانک و با وام مسکن خریداری شده . خواستم ببینم دادگاه می تونه ماشین و خونه را از من بگیره یا فقط مهریه را قسطی می کنه ( توان پرداخت کل ندارم ) و من باید پرداخت کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خودرو اگر سواری است قطعا،برای منزل میتوانید ادعای مستثنیات دین مطرح کنید.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام ماشین توقیف میشه، منزل هم اگر قیمتش بالا باشه توقیف میشه مثلا در منطقه شما یک خانه معمولی یک میلیار تومن باشه و خانه شما سه میلیار باشه خانم میتونه تا ماوالتفاوت دومیلیارد تومن رو توقیف کنه و اون یک میلیارد برای شما میمونه از باب مستثنیات دیت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ماشین اگر وسیله کسر در آمد نباشد بله.اما خانه رهنی تا میزان رهن خیر و مازاد بر آن اگر معمولی باشد و جزو مستثیات دین نباشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود مگر خانه بزرگ باشد

ولی خودرو جز مستثنیات دین نیست و توقیف خواهد شد