مشاوره حقوقی رایگان - دیدن پسرم 12 سالم با پسرخاله همسن و همکلاسش به عنوان مفعول

از لای در کوچه، پسر خواهرم رو دیدم که سرپا با پسرم در حال ... بودند اولش شوک شدم و بعد از ساعاتی اروم اروم این موضوع رو دوستانه با پسرم مطرح و از عوارض کارش و اینکه چرا پذیرفته ایا تهدید شده از کی شروع شده و تبعاتش گفتم
جرات نه گفتم رو بهش متذکر شدم و دوستانه ازش قول گرفتم هر اتفاق افتاده رو از این به بعد به من انتقال بده
البته از حرفاش متوجه شدم که هیچ درکی از این موضوع نداردو احساسم اینه که چون هیچ دوستی تو مدرسه ندارد پذیرفته. اخر حرفاش از من خواسته دوست جدید براش پیدا کنم اونم توضیح دادم نداشتن دوست بهتر از دوست ناباب...
سوال اول اینکه چرا پسرم انقد ضعیف بوده ( همیشه پسر خواهرم روش نفوذ داشت چون از لحاظ جسمی درشت بوده از پسرم)و پیشنهادش رو به عنوان مفعول قبول کرده برام عذاب اوره و لطفا به من بفرمایید چه رفتاری رو پیش بگیرم پسرم رو قوی بار بیارم
سوال دوم اینکه چطور با خواهرم مطرح کنم که رابطمون به هم نخوره و خواهرمم به پسرش چگونه انتقال بده و دخترش رو باهاش تنها نزاره..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از ابتدا برای اینکه با خواهر خود در میان بگذارید مدرکی داشته باشید چرا که مطمئناً ممکن است ایشان قبول نکند صحبت شما را و باعث کدورت بین شما شود