مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام یه سوال دارم
دختر من تقاضای نفقه معوقه داده
شورای حل اختلاف 63 میلیون برای دخترم نفقه معوقه تعیین کرده که همسرش بده
وقتی به قاضی دادگاه ارجاع داده شد میگه برات خرج میکرده دیگه نباید نفقه بده
این درسته؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زن و شوهر با یکدیگر زیر یک سقف زندگی می‌نمایند اصل بر پرداخت نفقه است مگر اینکه زوجه اثبات نماید که نفقه تعلق نگرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی به رای دادگاه اعتراض کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمانیکه زوجه و زوج زیر یک سقف هستند اماره براینست که زوج نفقه پرداخت میکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت زندگی دریک خانه اصل بر این است که نفقه پرداخت شده و با ید زوجه اثبات عدم پرداخت کند در هر حال می توانید نسبت به رای صادره تجدید نظر خواهی کنید