مشاوره حقوقی رایگان - امضای شاهدهای یجور در دو قولنامه دستی

دوتا قولنامه دستی در دو تاریخ متفاوت یکی 96یکی1400 یه خانه مسکونی و زمین خریداری کردم ولی 4تا شاهد دارم که هردو قولنامه دستی را امضا کردن یعنی شاهدی دو مدرکم کلن مثل همن ادم متفاوتی پا دو برگرو امضا نکردن دادگاه نمیگه چرا شاهدات مثل همن تاریخ قولنامت ولی فرق داره شهادتشون در دادگاه مورد قبوله.چون الان وارثا شکایت کردن که قولنامه صوریه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امضا و تاریخ می‌بایست در زمان خود درج شده باشد چرا که مطابق کارشناسی قابل تشخیص است موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد