مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل بدون اجازه

با سلام خدمت کارشناسان محترم چند روز پیش سه نفر با قمه واسلحه کلت وارد منزل ما شدند و با زور تهدید که شلیک میکنم هر چی دارید بدید ومن تذکر دادم که هیچ طلای نداریم یک نفرشون با اسلحه بالا سر من بود و بقیه با قمه زنم وفرزندم تهدید میکردن خوشبختانه من کمر بند دفاع شخصی دانه دو دارم با فرزی دست اسلحه کلت از دست نفر گرفته وچون تووپایگاه بسیج طریقه کار با اسلحه را بلد بودم به طرف نفر اولی شلیک و یکی شونم تا دید اسلحه دست منه فرار کرد و نفر سوم با شلیک به پای راست بالای زانو مجروح کردم از شما عزیزان درخواست دارم که آیا قانون بابت تهدید این اراذل ودزدان ودفاع من بابت اون اوضاع واحوال که خانوادم که از ترس پسرم خودش خیس کرده بود از من دفاع میکند ویا بنده باید دیه پرداخت نموده و حبس هم دارم با تشکر از همه عزیزان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مورد از مواردی است که حتماً باید به صورت تخصصی در دادگاه بررسی شود تهدید به گونه‌ای بوده است که بیم آن می‌رفته شخص تحت هر شرایطی شلیک کند می‌تواند دفاع مشروع باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دفاع مشروع دارای شرایطی است که اگر از لحاظ قاضی، این شرایط احراز شود مسئولیتی متوجه شما نخواهد شد.