مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام. در مورد حقوق کارگری حکم به نفع من داده شده که موسسه مبلغ تعیین شده را بدهد. حکم قطعی داده شده و اجرای احکام رفته پرونده تشکیل شده اگر ظرف یک ماه ندهند اموالشان را اعلام کنند. یک ماه شده ولی خبری نیست. پیامک برای من امده بود که در صورت نیاز به حضور اطلاع می دهیم. اطلاعی ندادند. باید حضوری وقت گرفته و بروم یا منتظر شوم که به من پیامک بدهند؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
بعد از گذشت یک ماه و عدم طرح دعوای اعسار از جانب محکوم علیه یا عدم معرفی اموال یا کفیل یا وثیقه گذار
در راستای اخذ حکم جلب نامبرده اقدام فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید درخواست استعلام سه گانه داشته باشید