مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن همسر از فرزند

با سلام ، همسر من 8 سال قبل وقتی دخترم 3 ماهه بود به صورت غیر قانونی از کشور خارج شده و دخترم رو با خودش برده و هنوز همسر قانونی من حساب میشه ، در این مدت هیچ ارتباطی بین ما نبوده و جدیدا من از محل زندگی اون ها خبردار شدم ، آیا من میتونم درخواست استرداد دخترم رو داشته باشم و راه قانونیش چگونه است ؟؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ استرداد از کشور خارجی!!! چنین امکانی میسر نیست. شما تنها اگر امید به بازگشت همسرتون به ایران دارید با یکسری اقدامات می توانید ایشان را ممنوع خروج کنید و از این طریق به فرزندتان اگر به ایران بازگشت دسترسی پیدا کنید.