مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رباخواری

سلام بنده به دوستم مبلغ 270 میلیون قرض دادم که کار کنه تو عنوان ثبت چک زده خرید برنج چند تا مبلغ کم پول زد برام بعد پولم رو نداد من هم اجرا و شکایت کردم الان برای من شکایت کرده که پول وصول شده و ربا خواری شکایت کرده. آیا چطور میتونه اثبات کنه ممنون فقط یکمی پول رو داده من هیچ رسید برای دریافت پول امضاه نکردم

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

باسلام.اثبات ربا نیازمندشهادت شهودوپرینت های بانکی وکارشناسی مالی وحسابداری است.به آسانی اثبات نمی شود.ولی درمجموع اگرازوکیل استفاده کنیدبهتراست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اعلام کنید که به صورت شفاهی قرارداد مضاربه داشته اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون مطلقا جرم ربا محسوب نمیشود
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای مرجع قضایی ارائه نمایید